maandag 31 december 2012

maandag


We zijn wel echt vreselijk burgerlijk bezig. Zaterdag besloten we snel nog even langs Ikea te gaan. Klein meisje waren nieuwe gordijntjes beloofd omdat ze de oude aan haar zusje heeft afgestaan. Haar hele kamer heeft ze aan d'r zusje afgestaan trouwens. Niet dat ze een slechte ruil deed, ze kreeg onze slaapkamer ervoor terug.

Ze koos paarse en zwarte gordijnen. Er hangen al rolgordijnen dus het hoefden geen zware, dure stoffen te zijn gelukkig. Behalve gordijnen kochten we ook nog een flinke lading lampen, gewone kaarsen en waxinelichtjes die we echt nodig hadden. En verder niets. Die gewone kaarsen van Ikea zijn echt fijn, je krijgt ze tenminste gewoon in een kandelaar gepropt.





Ik moet zeggen dat het met daglicht wat meer schwung had dan zo 's avonds bij een peertje met een grote flits erover. Bovendien moeten ze nog op maat gemaakt. Ooit...

Gisteren werd de kleuter opgehaald door d'r opa en oma en vandaag weer terug afgeleverd wegens bloedende oorontsteking van oma. Oma houdt niet van ziek zijn dus neemt een handvol asprodinges en blijft vrolijk doorlopen, maar dat houd je ook niet eeuwig vol. Ik hoop dat ze snel beter is!

We gingen vanmiddag nog even langs Intratuin. Want overdekt, geen vuurwerk, wel bloemetjes en toch in de buurt. Zag geen betaalbare of leuke bloemetjes, ook omdat we de kortste route namen omdat ons trollie zo was gaan liggen dat ik amper meer een voet voor de andere kreeg, dus aten we een ijsje bij de uitgang en dat was het. Och ja, ook leuk.

En nu staat de kleuter voor het raam naar het vuurwerk te kijken dat de buren afsteken. Toch net iets mooier dan de sterretjes die wij vanavond even afstaken, waarvan de helft het ook nog eens niet deed :)
Nu proberen de mienmuts weer naar bed te krijgen... Die slaapt vermoedelijk net tegen twaalven...

1 opmerking:

  1. Je dochter heeft smaakt! Hier een kleuter die overdag gewoon in de speeltuin speelt met knallen om haar heen maar 's avonds bang is van de lichtjes inde lucht. Sterretjes gingen helaas niet door vanwege de regen. :(
    Een goede jaarwisseling en zet je kleine meid vanavond op de wereld....kun je nog snel een biertje op het nieuwejaar drinken. ;)

    BeantwoordenVerwijderen